Idag kom dagen jag längtat efter ett bra tag nu. Jag fick ta mig ut på en shoppingrunda med en kompis, helt utan barn! Under tre timmar sprang vi runt och gjorde stan ordentligt och jag höll mig nästan inom budgeten. Milo var hos sin mormor så lähmnge, jag tycker det är bra ifall han vänjer sig vid barnvakt under några timmar. Dessutom vill jag ju att han ska ha en bra relation till sina släktingar så det är perfekt!

Tillbaka till shoppingen nu då. Jag och Caroline åkte in till stan och stod och hängde på låset till H&M. Såhär ett år efter förlossningen har jag fått bort de flesta extrakilon från min kropp, men mina gamla kläder går ändå inte riktigt på än. Men jag är nöjd med hur jag ser ut så nu köpte jag kläder i rätt storlek så får jag hoppas att jag stannar på den här vikten.

På H&M blev det mest baskläder till mig och självklart lite till Milo också. Det är så svårt att låta bli att shoppa till honom! Jag tycker de har bra barnkläder även om de inte håller jättelänge. Små barn växer ju ändå ur kläderna så fort så det blir prisvärt ändå.

Jag tror att vi sprang runt i sammanlagt 20 olika butiker, men vi handlade såklart inte i alla. Det gulligaste köpet jag gjorde var nog när jag köpte matchande sneakers till både Milo, hans pappa och till mig! Samma modell men i olika färger. Jag hoppas att de sitter lika bra på killarna som på mig, då kommer de åka med på alla utflykter vi ska göra tillsammans. Jag och Milo har redan matchande Fjällräven-ryggsäckar, så skorna blir lite pricken över i! Jag är stolt över att vara Milos mamma och visar gärna upp att vi hör ihop. Jag får passa på innan han blir stor och börjar tycka att det är pinsamt!