Om bloggen

Hej och välkommen till vår lilla värld!

I den här bloggen får du följa mitt och min sons vardagliga liv och ta del av våra äventyr och min resa som mamma. Jag fick Mibeach-435385_960_720lo för snart ett år sedan när jag var 27 år gammal. Vi bor tillsammans med Milos pappa i en liten småstad där vi båda trivs väldigt bra. Att bli mamma är det största som har hänt i hela mitt liv och för att alltid kunna minnas den här tiden vill jag skriva ner allt och dela det med alla er där ute!

I den här bloggen förskönar jag ingenting och jag vill inte bara visa upp en perfekt yta så som många andra bloggare gör. Jag vill visa det verkliga livet som mamma, alla de underbara stunderna vi har ihop men också skriva om det som är jobbigt. Vill du läsa om ett liv där allt är perfekt är det här kanske inte rätt blogg för dig. Men är du själv mamma så kommer du garanterat känna igen dig i alla tokiga situationer som man hamnar i som småbarnsförälder!

I framtiden planerar vi att köpa hus och jag kommer fortsätta vara hemma med Milo för att kunna ge honom en så bra uppväxt som möjligt. Jag kommer alltid att sätta mina barn i första hand och ge dem allt de kan behöva för att må bra och lyckas i livet. Följer ni bloggen kommer ni snart märka att Milo är min ögonsten och att vi ska försöka skapa det allra bästa livet för vår familj tillsammans.

Följ gärna med på vår resa in i framtiden!