Hej allihopa! Hoppas ni haft en solig och härlig dag. Milo och jag har haft en fantastisk dag ute i parken med några kompisar. Det är så härligt att jag har två vänner som fick barn nästan samtidigt som mig! Sandra fick sin dotter Wilma två månader innan mig, och Carolines dotter Mollie föddes fyra månader efter. Det ska bli så roligt att se dem växa upp och leka ihop sen! Redachildren-826914_960_720n nu börjar Wilma och Milo gå runt och hitta på alla möjliga bus tillsammans, så de kommer nog bli ett härligt gäng.

Tänker ni andra så också, ni som har barn? Trots att Milo är så liten kan jag inte låta bli att gå runt och fundera över hela hans framtid! Vilka kompisar kommer han ha, vilken roll tar han i skolan, vem blir hans första kyss. Håller ni inte med om att det är spännande funderingar? Det viktigaste för mig är såklart att Milo håller sig frisk och får ett långt och lyckligt liv. Men om man får drömma hoppas jag att han utbildar sig och sen tar över sin pappas företag när det är dags. Och såklart att han gifter sig och ger mig många barnbarn, det hade jag blivit lycklig av! Jag har alltid velat ha en riktigt stor familj när jag blir gammal med många barn och barnbarn. Jag och min man måste ju ha några som tar hand om oss så vi slipper sitta och tyna bort på ett hem.

Barn är också det absolut bästa jag vet, så förhoppningsvis kommer det bli några till nu efter Milo. Helst inom två år hoppas jag.

Så, där fick ni lite av mina framtidsfunderingar såhär på kvällskvisten. Nu ska jag tillbaka till min ettåriga lilla grabb, det är läggdags för honom. Ikväll ska vi nog börja titta på någon ny tv-serie. Ha en fin kväll allihopa!