Jag har fått lite frågor om hutill!r en vanlig dag i mitt och Milos liv ser ut. Våra dagar skiljer sig en child-989042_960_720hel del från den ena till den andra, men jag ska försöka förklara ungefär hur vi lägger upp livet. Trots att jag är hemma med honom hela dagarna så känns det som att tiden nästan aldrig räcker

Vilken tid vi vaknar på morgonen är fortfarande väldigt olika, men det brukar vara någonstans mellan 04 och 06. Milo bestämmer såklart. Vi äter frukost ihop, Milo kollar på barnprogram på paddan och jag scrollar lite i mobilen. Jag tycker det är helt okej att sitta lite med varsin teknik även för så små barn. Vi leker ju hela dagen sen!

På förmiddagen är vi nästan alltid ute. Antingen går vi till parken och träffar kompisar eller så tar vi en långpromenad. När Milo blir större och kan gå lite bättre själv tänker jag att vi ska börja gå mer ute i skogen, men än så länge känns det lite för omständligt.

Lunch äter vi nästan alltid hemma, men ibland på stan med några kompisar eller med mamma. När Milo sen sover försöker jag göra så mycket som möjligt i hemmet. Diska, städa, tvätta och plocka undan saker. Ibland tror jag att det skulle vara ett heltidsjobb för mig att bara göra rent här hemma. Men varken jag eller Milos pappa är särskilt pedantiska så vi kan leva med att det inte alltid är skinande rent.

På eftermiddagarna leker vi alltid antingen inne eller utomhus. Sedan går vi till kontoret när pappan har slutat jobbet och möter upp honom. Milo älskar att hämta pappa från jobbet! Som en dagishämtning fast omvänt.

På kvällen efter middagen och nattningen så är det lite tid för oss själva. Oftast kollar vi på någon film eller tv-serie, äter något gott eller kanske dricker ett litet glas vin. Sen är det dags för sängen och sen börjar nästa dag. Så ser vårt liv ut just nu, spännande att se hur det blir i framtiden!