Hej allihopa!

Om två veckor fyller Milo ett år och jag har såklart redan börjat planera inför hans kalas. Även om han inte förstår så mycket av kalaset så är det klart att jag vill att hela släkten ska komma hit och fira hans första födelsedag! Hittills har jag bjudit in Milos farmor och farfar, mormor och morfar och kusinerna han har på sina pappas sida. Förhoppningsvis orkar birthday-boy-1571731_960_720gammelmormor komma och fira också!

Jag har skickat ut en önskelista till alla med lite saker som Milo kan behöva. Han kommer säkert bli bortskämd med flera leksaker också men annars står kläder och böcker högt upp på önskelistan. Jag hoppas att han får lite spännande böcker så vi kan ha mysiga högläsningsstunder tillsammans.

Vi har självklart också köpt några riktigt fina presenter till honom redan, men de får ni se på födelsedagen! Ska bli så mysigt att överraska honom med alla paket.

En annan sak jag har funderat över är vad jag ska bjuda på på kalaset? Har ni några förslag? Jag funderar på att göra en smörgåstårta att bjuda på. Vi vill ju att gästerna ska stanna länge och då vill vi såklart bjuda på både mat och fika! Sen kanske jag ska försöka mig på att göra en schwarzwaldtårta till fikat, är det någon av er som har gjort det en sån någon gång? Jag tänker försöka i alla fall, haha. Om oturen skulle vara framme och den blir dålig får jag väl beställa en i sista sekunden från bageriet! Min man tror inte jag klarar det utan säger att jag ska baka typ cupcakes istället för att det är det jag är bra på… Men jag vill överbevisa honom! Kom gärna med alla tips ni har för att den ska bli så lyckad som möjligt.

Vi hörs senare ikväll, nu ska vi ut till parken med några kompisar! Kram till er alla.